RSS

Després d’haver inclòs el giny de sindicació al blog, tal com explico en l’entrada anterior, el viatge de tornada demana la inclusió d’una relació dels blogs sindicats. Per evitar que el menú lateral sigui massa llarg, he eliminat la llista de blogs que segueixo, que ara ja no és necessària. La llista RSS té l’opció de mostrar la darrera o les darreres entrades a cada blog, i això em sembla un avantatge, perquè amb un cop d’ull em permetrà estar al dia de les novetats, i seguir la nostra blogsfera amb més comoditat.

El giny RSS només admet un enllaç i, per tant, n’he hagut de posar un per cada blog. Es pot configurar per mostrar el contingut, l’autor o la data de les entrades, o només el títol de l’entrada, i quantes entrades de cada blog s’han de veure.

Tal com explica Meritxell Martí a Weblogs. Diaris personals digitals, la sindicació -la redifusió de continguts- fa més àgil la navegació. I, a més, el dia que aquest blog tingui una difusió per tot el món mundial, els vostres continguts també la tindran 😉

Deixa un comentari